Polícia zhabala takmer osem kilogramov marihuany!

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 15:05 • 2 min
Polícia zhabala takmer osem kilogramov marihuany!

BUDAPEŠŤ - Takmer osem kilogramov marihuany zhabali maďarskí policajti v hlavnom meste krajiny Budapešti. Súčasne zadržali tri osoby vo veku 25-32 rokov, vrátane dvoch občanov Vietnamu, informovala dnes tlačová agentúra MTI s odvolaním sa na policajný webový portál police.hu.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie Budapeštianskeho veliteľstva polície jeden z Vietnamcov odovzdával v stredu v poludňajších hodinách podozrivý balíček istému mladíkovi z hlavného mesta. Kým maďarského občana zadržali už v krátkom čase príslušníci bezpečnostných zložiek, Vietnamec z dejiska ušiel. Zanechal však v okolí zásahu automobil a dokumenty, na základe ktorých sa policajti vybrali na konkrétnu adresu. Marihuanu našli nielen v spomínanom balíčku, ale aj pri neskoršej prehliadke bytu na spomínanej adrese v jednom z budapeštianskych obvodov, v ktorom zadržali hľadaného Vietnamca i jeho ďalšieho krajana. Príslušný súd rozhodol v piatok o uvalení vyšetrovacej väzby na dôvodne podozrivú trojicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies