Walesanom na Slovensku pomôžu aj Bale či Ramsey, Giggsovi chýba bývalý hráč Trenčína Lawrence

NETKY.SK • 3 Október 2019, 18:28 • 2 min
Walesanom na Slovensku pomôžu aj Bale či Ramsey, Giggsovi chýba bývalý hráč Trenčína Lawrence

BRATISLAVA - V nominácii waleskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Slovensku (10. októbra v Trnave) a Chorvátsku (13. októbra v Cardiffe) v E-skupine kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy figuruje dovedna 26 hráčov.

slovakia

left justify in out

Nechýba ani hviezdny útočník španielskeho Realu Madrid Gareth Bale, ktorý môže na Slovensku nastúpiť na jubilejný 80. zápas v národnom drese. V tíme trénera Ryana Giggsa sú po zraneniach opäť aj skúsení harcovníci Aaron Ramsey a Ashley Williams. V menoslove nominovaných absentuje James Lawrence. Bývalého hráča slovenského klubu AS Trenčín, momentálne v službách belgického Anderlechtu Brusel, vyradilo z hry zranenie.

 

img

 

Na snímke bývalý hráč slovenského klubu AS Trenčín James Lawrence.


Wales je v kvalifikačnej E-skupine na 4. mieste so šiestimi bodmi. Odohral však o zápas menej ako trojica tímov pred ním - Chorvátsko (10), Slovensko (9) a Maďarsko (9). Na chvoste tabuľky je s jedným bodom Azerbajdžan.

Nominácia waleskej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Slovensku (10. októbra v Trnave) a Chorvátsku (13. októbra v Cardiffe) v E-skupine kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy:

Brankári: Wayne Hennessey (Crystal Palace/Angl.), Danny Ward (Leicester City/Angl.), Adam Davies (Stoke City/Angl.)

Obrancovia: Chris Gunter (FC Reading/Angl.), Ashley Williams (Bristol City/Angl.), Ben Davies (Tottenham Hotspur/Angl.), Neil Taylor (Aston Villa/Angl.), Connor Roberts (Swansea City/Angl.), Chris Mepham (AFC Bournemouth/Angl.), Tom Lockyer (Charlton Athletic/Angl.), Joe Rodon (Swansea City/Angl.), Ethan Ampadu (RB Lipsko/Nem.)

Stredopoliari: Aaron Ramsey (Juventus Turín/Tal.), Joe Allen (Stoke City/Angl.), Joe Morrell (Lincoln City/Angl.), Will Vaulks (Cardiff City/Angl.), Matthew Smith (Queens Park Rangers/Angl.), Harry Wilson (AFC Bournemouth/Angl.), Jonny Williams (Charlton Athletic/Angl.)

Útočníci: Sam Vokes (Stoke City/Angl.), Tyler Roberts (Leeds United/Angl.), Tom Lawrence (Derby County/Angl.), Rabbi Matondo (Schalke 04 Gelsenkirchen/Nem.), Kieffer Moore (Wigan Athletic/Angl.), Gareth Bale (Real Madrid/Šp.), Daniel James (Manchester United/Angl.)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies