Polícia pátra po väzňovi na úteku

NETKY.SK • 6 Júl 2011, 09:59 • 2 min
Polícia pátra po väzňovi na úteku

Polícia pátra po väzňovi na úteku

slovakia

left justify in out

img

Polícia pátra po mužovi, ktorý si odpykával trest odňatia slobody v dĺžke 16 mesiacov a ktorému sa podarilo dnes podvečer ujsť stráži Zboru väzenskej a justičnej stráže a momentálne sa zdržiava na neznámom mieste. „Ide o odsúdeného  18-ročného René Hoľana, bytom Zemplínske Kopčany v okrese Michalovce. Menovaný vykonával trest v Ústave na výkon trestu odňatia slobody s minimálnym stupňom stráženia v Košiciach - Šaci. V pondelok 4. júla bol  hospitalizovaný na chirurgickom oddelení Univerzitnej nemocnice L. Pasteura na Rastislavovej ulici v Košiciac odkiaľ sa mu podarilo ujsť,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
      Dodala, že odsúdený muž má zdravotný handicap v podobe zavedenej tracheotomickej kanyly. „Nie je nebezpečný. Predpokladaný smer jeho úteku je miesto jeho trvalého bydliska. Okrem kanyly má aj ďalšie zvláštne znamenie a to  tetovanie na chrbte a rukách,“ dodala Demjanovičová.
      Polícia žiada, aby informácie o pohybe odsúdeného oznámili občania na telefónne číslo Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Košiciach – Šaci 055/6841408, resp. na číslo 158.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies