Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom dyslektikovi!

NETKY.SK • 16 Jún 2013, 15:55 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom 21-ročnom dyslektikovi!

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Jánovi Vinczem z českej Hrabůvky (okres Ostrava). Mladík je nezvestný od 14. júna, kedy ho v Novej Dedinke naposledy videl jeho otec. Trpí dyslexiou.

slovakia

left justify in out

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová, nezvestný býval v Novej Dedinke u otca, lebo mal začať pracovať v Senci. "Ale zrazu sa chcel vrátiť do Českej republiky. Od uvedeného času nepodal o sebe žiadnu správu a miesto jeho súčasného pohybu či pobytu nie je doposiaľ známe," vysvetlila. Ján je vysoký 180 centimetrov, má krátke gaštanové vlasy, štíhlu postavu a na krku a ramenách je opálený do červena. Oblečené by mal mať čierne nohavice, čiernu mikinu a obuté tenisky. "Nezvestný muž trpí dyslexiou, má problémy s komunikáciou, býva dezorientovaný," upozorňuje hovorkyňa. Podľa jej slov mladík nie je schopný cestovať samostatne bez toho, aby mu niekto kúpil lístok a posadil ho na vlak. "Predpokladá sa, že nezvestný mohol nastúpiť na niektorý z vlakov v rámci Slovenskej alebo Českej republiky," dodala. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestného môžu obyvatelia oznámiť na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies