Polícia nepovažuje smrť speváčky Dolores O'Riordan za podozrivú

NETKY.SK • 16 Január 2018, 14:51 • 2 min
Polícia nepovažuje smrť speváčky Dolores O'Riordan za podozrivú

LONDÝN - Britská polícia nepovažuje smrť Dolores O'Riordan, speváčky známej írskej skupiny Cranberries, za podozrivú.

slovakia

left justify in out

Našli ju v pondelok ráno mŕtvu v londýnskom hoteli a polícia jej smrť sprvu označila za "nevyjasnenú". V utorok však oznámila, že nič podozrivé neobjavila. Prípad prevzal koroner s cieľom určiť príčinu smrti.

 

Agentúra AP pripomína, že O'Riordan roky trpela duševnými a fyzickými zdravotnými problémami. V roku 2017 museli Cranberries skrátiť svetové turné vzhľadom na jej problémy s chrbticou.

 

Štyridsaťšesťročná írska speváčka bola v Londýne, aby nahrala vokály pre cover verziu hitu Zombie od Cranberries, na ktorej v štúdiu pracovala losangelská kapela Bad Wolves.

 

Dan Waite z hudobného vydavateľstva Eleven Seven uviedol, že O'Riordan mu nechala v pondelok skoro ráno hlasový odkaz, že sa teší na nahrávanie. Znela podľa neho "plná života, žartovala a bola celá rada, že budúci týždeň navštívi mňa a moju manželku".

 

Kapela Cranberries vznikla v Limericku na konci 80. rokov a svetovú slávu si získala hitmi Zombie, Dreams, Salvation alebo Linger. Írsky premiér Leo Varadkar uviedol, že "pre kohokoľvek, kto vyrástol v Írsku v 90. rokoch, bola Dolores O'Riordan hlasom jednej generácie".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies