Polícia nenašla bombu v areáli železiarní

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 11:48 • 2 min
Polícia nenašla bombu v areáli železiarní

KOŠICE – Polícia prehľadala budovy vstupného areálu spoločnosti U. S. Steel Košice, no nenašla nikde bombu.

slovakia

left justify in out

Dnes to pre agentúru SITA uviedol hovorca železiarní Ján Bača. „Kým policajti preverovali vstupný areál a objekty, museli zamestnanci opustiť administratívne budovy. Výroba nebola prerušená,“ povedal Bača. Prípadom sa ďalej zaoberá polícia.


Ako potvrdila hovorkyňa košickej krajskej polície Jana Mésarová, na číslo 158 dnes krátko pred šiestou ráno anonym oznámil, že vo vstupnom areáli košických železiarní je umiestnená bomba. Doložila, že zamestnancov evakuovali a robia všetky potrebné opatrenia. Podľa polície prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ a v tomto štádiu vyšetrovania nemôžu poskytnúť bližšie informácie.


Vo vstupnom areáli sa nachádza hlavná administratívna budova spoločnosti U. S. Steel Košice, ale prichádzajú sem aj električky a autobusy prepravujúce tisícky ľudí do práce.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies