Polícia našla telo, ktoré zrejme patrí nezvestnej britskej turistke

NETKY.SK • 9 December 2018, 09:31 • 2 min
Polícia našla telo, ktoré zrejme patrí nezvestnej britskej turistke

WELLINGTON - Novozélandská polícia našla telo, ktoré zrejme patrí nezvestnej britskej turistke. Dvadsaťdvaročná Grace Millane pricestovala do krajiny minulý mesiac a naposledy ju videli 1. decembra v hoteli v Aucklande v spoločnosti 26-ročného muža, ktorého polícia v sobotu predviedla na výsluch a obvinila ho z vraždy. V pondelok sa postaví pred súd.

slovakia

left justify in out

Polícia v nedeľu potvrdila, že telesné ostatky objavili v lese približne desať metrov od cesty v oblasti Waitakere Ranges. Vyšetrovateľ Scott Beard novinárom povedal, že telo tam zrejme niekto odviezol v prenajatom aute, ktoré neskôr našli v meste Taupo.

 

Muži zákona prehľadávali oblasť niekoľko hodín. Beard dodal, že teraz bude nasledovať formálna identifikácia, no podľa doterajších dôkazov si myslí, že telo patrí hľadanej žene. Beard objasnil, že obeť stretla muža len niekoľko hodín pred tým, ako ich bezpečnostná kamera zachytila, keď 1. decembra o 21:40 tamojšieho času vchádzali do hotela CityLife.

Rodina sa o príbuznú začala obávať po tom, ako sa 2. decembra, v deň svojich narodenín, neozvala. Grace Millane bola v krajine v rámci ročnej zahraničnej cesty, ktorú odštartovala v Peru. Jej otec David Millane minulý týždeň pricestoval do krajiny z Veľkej Británie. Novinárom povedal, že dcéra, ktorá prišla na Nový Zéland 20. novembra, sa im ozývala každý deň a posielala im množstvo fotografií.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies