Polícia naďalej vyšetruje prípad moslimskej figuríny pred Dómom sv. Martina

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 15:23 • 2 min
Polícia naďalej vyšetruje prípad moslimskej  figuríny pred Dómom sv. Martina

BRATISLAVA – Bratislavská polícia stále vyšetruje prípad figuríny v čiernom odeve a s maketou zbrane, ktorú niekto v júni tohto roka umiestnil pred hlavným vchodom Dómu sv. Martina v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Páchateľa však stále nepozná. Pre TASR to uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. „Vyšetrovanie aj naďalej pokračuje. V súčasnosti prebiehajú všetky procesné úkony s cieľom vec náležite objasniť. Obvinenie voči konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo,“ povedala Mihalíková pre TASR.

 

Figurínu pred Dóm sv. Martina v Bratislave umiestnil neznámy páchateľ v júni tohto roka. Miesto vtedy prezrel aj pyrotechnik a pes vycvičený na vyhľadávanie výbušnín. Výbušninu však polícia nenašla. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu obmedzovania slobody vyznania. Strážcovia zákona vyzvali verejnosť na spoluprácu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies