Polícia dohliadne na futbalový zápas medzi Slovanom a Spartakom

NETKY.SK • 7 December 2014, 13:50 • 2 min
Polícia  dohliadne na futbalový zápas medzi Slovanom a Spartakom

BRATISLAVA - Na dnešný futbalový zápas medzi bratislavským Slovanom a Spartakom Trnava, ktorý sa bude hrať na Pasienkoch, majú dohliadať policajti poriadkovej, dopravnej i kriminálnej polície.

slovakia

left justify in out

Keď sa fanúšikovia budú presúvať na štadión, na Bratislavčanov môžu čakať aj dopravné obmedzenia. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.
      

Fanúšikovia by mali ísť zo železničnej stanice v Novom Meste na štadión Pasienky po Tomášikovej a Trnavskej ulici. "Dopravní policajti budú po celý čas situáciu monitorovať a podľa jej vývoja sme pripravení reagovať operatívne," uviedla hovorkyňa. Od 14.00 h až do ukončenia bezpečnostných opatrení sa tiež nebude dať s autom vojsť na hlavné parkovisko pri štadióne od Trnavskej cesty. "Priestor bude vyhradený pre motorové vozidlá fanúšikov hostí," pripomenula Považanová.
      

Počas futbalového zápasu je polícia podľa hovorkyne pripravená poskytnúť súčinnosť usporiadateľskej službe, ak by na štadióne došlo napríklad k hrubému narušeniu verejného poriadku. "Zasiahneme v zmysle a v medziach zákona," dodala hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies