Polícia avizuje zmenu v organizácii dopravy na Humenskej ceste v Michalovciach

NETKY.SK • 6 December 2023, 11:15 • 2 min
Polícia avizuje zmenu v organizácii dopravy na Humenskej ceste v Michalovciach

MICHALOVCE - Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach upozorňuje na zmenu dopravy na Humenskej ceste v Michalovciach. Bol vytvorený nový pruh na odstavenie kamiónov v smere od Petroviec nad Laborcom. Jazdné pruhy na Humenskej ceste v Michalovciach (v smere z Michaloviec do Petroviec nad Laborcom) sa zobojsmernia a rýchlosť jazdy v tomto úseku sa zníži na 60 km/h.

slovakia

left justify in out

V priebehu dnešného dňa bude na Humenskej ceste v Michalovciach vytvorený ďalší pruh na odstavovanie kamiónov, ktorý bude hneď vedľa prvej kolóny nákladných vozidiel, prichádzajúcich v smere od Petroviec nad Laborcom. Na ceste I/18 dôjde k zmene v organizácii dopravy. Jazdné pruhy na Humenskej ceste v Michalovciach (v smere z Michaloviec do Petroviec nad Laborcom) sa zobojsmernia a rýchlosť jazdy v tomto úseku sa zníži na 60 km/h. Táto zmena v cestnej premávke bude označená dopravným značením, preto všetkých vodičov, prechádzajúcich týmto úsekom, žiadame sa rešpektovanie tejto zmeny a riadenie sa dopravným značením.

 

Príslušníci Policajného zboru aj naďalej ostávajú v teréne, situáciu monitorujú a operatívne budú na ňu reagovať. Občanov vyzývame k zvýšenej ohľaduplnosti a tolerancii. Najmä na miestach, kde dochádza k zmene organizácie dopravy, zvýšte svoju pozornosť a nejazdite po pamäti. Najmä vodičov kamiónovej dopravy žiadame o rešpektovanie pokynov príslušníkov Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach, Foto: SME / TASR (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies