Policajti zachránili topiacu sa ženu, pomohli aj jej druhovi

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 11:42 • 2 min
Policajti zachránili topiacu sa ženu, pomohli aj jej druhovi

KOŠICE - Policajti z Kysaku zachránili v utorok topiacu sa ženu, z vody pomohli aj jej druhovi. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Na tiesňovú linku zavolal 59-ročný Košičan s tým, že jeho 56-ročná družka skočila do rieky Hornád a chce sa utopiť. Hliadka dorazila na miesto pri chatovej lokalite Starý Trebejov v katastri obce Trebejov, (okres Košice-okolie) a našli na brehu ženine veci. Následne v rieke zbadali muža ako volá o pomoc a drží ženu za hlavu. Žena nejavila známky života. Policajti ju vytiahli na breh a poskytli jej prvú pomoc. Na chvíľu sa prebrala, následne však znovu upadla do bezvedomia. Hliadka potom vytiahla z vody aj jej druha, ktorý bol značne pod vplyvom alkoholu a nevedel sa dostať na breh. Ženu policajti zabalili do hliníkovej fólie a následne prišla k vedomiu. Záchranka ju previezla do košickej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies