K smrti Darie Duginovej sa vyjadril aj ruský prezident Vladimír Putin

NETKY.SK • 22 August 2022, 21:09 • 2 min
K smrti Darie Duginovej sa vyjadril aj ruský prezident Vladimír Putin

MOSKVA - Ruský prezident zároveň kondoloval jej otcovi Alexandrovi a ostatným pozostalým.

slovakia

left justify in out

„Odporný, krutý zločin ukončil život Darie Daginovej, bystrej, talentovanej osoby s pravým ruským srdcom - láskavým, milujúcim, súcitným a otvoreným," uviedol Putin v kondolenčnej správe určenej novinárkinej rodine, ktorú zverejnil Kremeľ.

 

obrazok

 

Daria Duginová zahynula, keď automobil značky Toyota Land Cruiser, ktorý šoférovala, roztrhal silný výbuch. Incident sa odohral v sobotu okolo 21.30 h miestneho času približne 20 kilometrov západne od hlavného mesta, v blízkosti obce Boľšije Viaziomy.

 

Zosnulá Daria Duginová bola dcérou ruského politika Alexandra Dugina. V aute mal pôvodne sedieť on, preto Rusi predpokladajú, že nastražená bomba bola určená jej otcovi. 

 

obrazok

 

Z činu je podozrivá ukrajinská občianka Nataľa Vovková, ktorá prišla do Ruska pred mesiacom. Prenajala si byt neďaleko Duginovej bydliska v Moskve, aby získala informácie o jej denných aktivitách a pripravila vraždu, tvrdí FSB.

 

Viac si môžete prečítať tu: Rusi získali dôkazy o tom, že Dariu Duginovú zavraždila ukrajinská tajná služba!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies