Policajti zachránili muža, ktorý sa chcel otráviť výfukovými plynmi

NETKY.SK • 5 Marec 2013, 13:33 • 2 min
Policajti zachránili muža, ktorý sa chcel otráviť výfukovými plynmi

PLÁŠŤOVCE - Život 30-ročného Petra z Hrušova v okrese Veľký Krtíš sa podarilo zachrániť tamojším policajtom. Muž sa po hádke s manželkou chcel v aute otráviť výfukovými plynmi.

slovakia

left justify in out

Ako dnes k prípadu uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia vo Vinici prijala vo štvrtok 28. februára ráno oznámenie, že Peter sa pohádal so svojou manželkou, ktorá býva v okrese Levice, odkiaľ po hádke odišiel na neznáme miesto s tým, že spácha samovraždu. "Na políciu prišiel jeho otec, ktorý prosil policajtov, aby mu pomohli nájsť syna a zachránili mu život," priblížila hovorkyňa.

Policajti z Vinice po prijatí oznámenia o nezvestnosti mladého muža požiadali odbor pátrania Prezídia PZ o lokalizáciu jeho mobilného telefónu, ktorý ho krátko na to aj lokalizoval v katastri obce Plášťovce v okrese Levice.

O lokalizácii mobilného telefónu bola telefonicky vyrozumená policajná hliadka zo Šiah. Muža na mieste po necelej hodine po oznámení policajti našli. Bol vo svojom osobnom motorovom vozidle, ale nebol pri vedomí, nakoľko bol priotrávený výfukovými plynmi. Na miesto bola následne privolaná rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá ho v bezvedomí previezla do nemocnice v Šahách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies