Liverpool je pripravený zaplatiť rekordnú sumu za Ekvádorčana Caiceda

NETKY.SK • 11 August 2023, 11:35 • 2 min
Liverpool je pripravený zaplatiť rekordnú sumu za Ekvádorčana Caiceda

LIVERPOOL - Anglický klub FC Liverpool je pripravený zaplatiť rekordnú prestupovú sumu v histórii britského futbalu. Do príchodu ekvádorského stredopoliara Moisesa Caiceda z Brightonu je ochotný investovať 110 miliónov libier (asi 128 mil. eur).

slovakia

left justify in out

Dohoda oboch klubov je podľa agentúry AFP veľmi blízko. Dvadsaťjedenročný Caicedo prišiel do Brightonu v roku 2021 z ekvádorského Independiente del Valle iba za štyri milióny libier. Jesennú časť sezóny 2021/2022 strávil na hosťovaní v belgickom Beerschote, v minulom ročníku už absolvoval v drese Brightonu 37 duelov v Premier League a dal jeden gól.

Za Ekvádor hral aj na vlaňajších MS v Katare, celkovo má v národnom drese už 32 štartov a tri presné zásahy. O jeho služby mala v letnom prestupovom období eminentný záujem aj Chelsea, ale avizovaná prestupová čiastka sa jej zdala privysoká. Predchádzajúci britský prestupový rekord drží práve Chelsea, ktorá za príchod Enza Fernandeza z Benficy zaplatila v januári 107 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / AFP Foto: Sky Sports
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies