Žilinčania majú nový dôvod na cvičenie: Revolučný park so vstupom zdarma!

NETKY.SK • 5 September 2023, 19:15 • 2 min
Žilinčania majú nový dôvod na cvičenie: Revolučný park so vstupom zdarma!

Žilinčania si môžu zacvičiť na novom workoutovom ihrisku, jedinom svojho druhu. Vstup je sedem dní v týždni pre každého zadarmo!

slovakia

left justify in out

Zábava, adrenalín a najnovšie fitness trendy ovládli v sobotu 19.8. Žilinu. Stovky nadšencov a top osobností slovenskej a českej fitness scény si užilo neopakovateľnú atmosféru fitness komunity. Otvoril sa unikátny zážitkový park, ktorý ponúka relax, kaviareň, nakupovanie a šport na workoutovom ihrisku, jedinečnom svojho druhu. Workout je doplnený o multifunkčné stroje a boxovacie vrecia, čo ponúka možnosť zacvičiť si ako v posilňovni priamo na čerstvom vzduchu. Súčasťou ihriska je aj smart skrinka umožňujúca prenájom fitness pomôcok priamo na mieste, a to pomocou aplikácie. Fitness módna značka NEBBIA, ktorá ihrisko postavila na svojom Campuse, predstavila v novootvorenej predajni aj svoju novú kolekciu. Ustála testovací nápor módnych fajnšmekrov, ktorí si zároveň vypočuli osobné tipy priamo od tváre kolekcie, Denisy Tran Vanovej. Výraznými fitness osobnosťami na otváračke boli aj fitness atlétka Kristýna Seidlová, profesionálny atlét Miroslav Juríček, či známi fitness influenceri, ako Lucia Mikušová. Účastníkov čakali tréningy s profesionálnymi trénermi a joga inštruktormi, motivujúce prednášky na tému stravovania a cvičenia. Veľký záujem vzbudil InBody prístroj a možnosť zmerať sa úplne zadarmo. Súťažilo sa aj o fantastické ceny. Skvelá podpora súťažiacich dokázala silu komunitného ducha. Nechýbala ani účasť Sparťanov zo Žiliny, či slovenských fitness centier, ako 365 Fit&Co. Počas celého dňa bola k dispozícii beauty zóna a famózne Lamborghini od 365 Cars. Nové priestory boli patrične oslávené športovou energiou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies