Policajti v šoku: Mužovi (55) namerali takmer 5 promile!

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 13:33 • 2 min
Policajti v šoku: Mužovi (55) namerali takmer 5 promile!

BRATISLAVA/TRENČÍN - V Trenčianskom kraji chytili policajti vodičov, ktorí mali poriadne "pod čapicou".

slovakia

left justify in out

Rekordných takmer päť promile namerali inžinierovi, ktorého zastavili v stredu popoludní pri čerpacej stanici v považskobystrickej časti Orlové.

 

Päťdesiatpäťročný vodič Seatu Altea nafúkal 2,20 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 4,58 promile. Považskobystričana obvinili z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

 

Skoro štyri promile mal 49-ročný vodič Peugeotu 405, ktorý medzi obcami Svinná a Neporadza v okrese Trenčín narazil do nákladnej Scanie. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, vodič Peugeotu vychádzal z vedľajšej cesty, nedal prednosť nákladnému autu s návesom, narazil mu do kolies a následne z miesta ušiel. Vodič Scanie privolal policajtov, ktorí nezodpovedného šoféra vypátrali. Pol hodinu po nehode ešte nafúkal 3,67 promile. 

 

Opitý bol aj šofér, ktorého kontrolovali v stredu ráno v Dubnici nad Váhom. Šesťdesiatriročný vodič Audi A6 mal 1,13 promile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies