Policajti resuscitovali muža v bezvedomí v obci Branovo. Zachránili mu tým život

NETKY.SK • 25 Január 2024, 09:35 • 2 min
Policajti resuscitovali muža v bezvedomí v obci Branovo. Zachránili mu tým život

BRANOVO - Policajná hliadka promptne zareagovala na volanie o pomoc v obci Branovo. Rýchla masáž srdca a spolupráca so záchranným tímom zachránili život 74-ročnému mužovi.

slovakia

left justify in out

Zmiešaná hliadka policajtov z Dvorov nad Žitavou a z Nových Zámkov bola vyslaná na preverenie oznámenia do obce Branovo. Policajti sa po príchode na miesto skontaktovali s oznamovateľom a začali ho vyťažovať čo sa stalo. Následne ako išli preveriť totožnosť zainteresovaných osôb začuli buchot a ženský krik o pomoc.

74-ročný muž stratil vedomie a spadol na zem. V tom čase sa pri ňom nachádzala jeho dcéra, ktorá uviedla, že jej otec odpadol a má o neho obavy lebo je liečený na srdce.

Policajti okamžite začali s masážou srdca muža.

Zavolali tiež na linku 155 a uviedli skutočnosti o zdravotnom stave muža a ďalej sa riadili inštrukciami operátorky. Osobu resuscitovali až do príchodu rýchlej zdravotnej služby, ktorá po príchode pokračovala s masážou srdca a následne ho previezli do nemocnice v Nových Zámkoch.

Policajní príslušníci ppráp. Mgr. Ľuboš Š. a nstržm. Ing. Lenka R. svojou pohotovou reakciou zachránili ľudský život a preukázali, že sú pripravení POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ v každej situácii!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Polícia SR / Facebook, Foto: Polícia SR - Nitriansky kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies