Policajti opäť zasahovali! Zachránili život 21-ročnej žene

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 15:11 • 2 min
Policajti opäť zasahovali! Zachránili život 21-ročnej žene

GALANTA - Policajti Obvodného oddelenia PZ v Galante Marek Varga a Tomáš Czako išli preveriť oznámenie, na základe ktorého sa mala 21-ročná žena nachádzať v ohrození života v obci Košúty.

slovakia

left justify in out

Policajti ihneď začali prehľadávať okolie mosta, keď si všimli na ceste pobehovať neznámu osobu. Tú vzápätí našli neďaleko ležať. Krvácala a začala strácať vedomie. Policajti jej do príchodu záchranárov poskytli neodkladnú predlekársku pomoc. Ošetrili jej rany a poskytli jej tekutiny. Na ženu stále hovorili, no jej stav sa zhoršoval. Vážnosť situácie prinútila policajtov, aby ženu nakoniec naložili do služobného auta a odviezli do nemocnice.  

Pri presune sa skontaktovali aj s posádkou záchranárov a ženu naložili do sanitky. Policajná hliadka doprevádzala sanitku až do nemocnice. Po otvorení sanitky sa dala mladá žena na útek a policajti ju po niekoľkých metroch dostihli a odovzdali do rúk zdravotníkov. Podľa vyjadrenia lekárov jej policajti svojim konaním zachránili na mieste život.

Ide už o druhú záchranu ľudského života v prípade Mareka a Tomáša v poslednom období. V decembri 2016 vďaka znalosti miestneho teritória vypátrali ženu, ktorá podľa svojho manžela ušla s cieľom vziať si vlastný život. Žena sedela v automobile v bezvedomí, vonku mrzlo. Len rýchle vypátranie a poskytnutie prvej pomoci dalo žene druhú šancu na život.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies