Policajti obvinili podomových predajcov z krádeže

NETKY.SK • 7 Apríl 2011, 07:31 • 2 min
Policajti obvinili podomových predajcov z krádeže

Policajti obvinili podomových predajcov z krádeže

slovakia

left justify in out

Na policajnú linku 158 bolo včera (6.4.2011) krátko pred 9:00 h oznámené, že po obci Tulčík, okr. Prešov sa pohybuje osobné auto Škoda Octávia s lučeneckým evidenčným číslom, ktorého posádka vykonáva podomový predaj.

Na miesto bola vyslaná policajná hliadka z Kapušian, ktorá dané vozidlo v obci našla. V aute sedel 20 ročný muž z Fiľakova, ktorý policajtom povedal, že jeho mama predáva po domoch tovar. Na základe uvedeného šla hliadka preveriť kde sa má nachádzať. V tom z jedného z rodinných domov vybehla 83 ročná žena, ktorá kričala na pomoc a že ju okradli. Policajti medzitým spozorovali podozrivú ženu a túto hneď zadržali. Išlo o 38 ročnú Fiľakovčanku, ktorú aj s jej 20 ročným synom predviedli policajti na policajné oddelenie. Následným šetrením bolo zistené, že 38 ročná žena bola v dome 83 ročnej obyvateľky Tulčíka, pričom keď táto vyberala z peňaženky peniaze, tak jej vytrhla papierové bankovky a  ušla preč. Poškodenej zobrala 110.- €. K zraneniu osôb nedošlo. Polícia následne 38 ročnú ženu z Fiľakova ako aj jej 20 ročného syna obvinila z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Na oboch bol zároveň spracovaný podnet  na podanie návrhu na ich vzatie do väzby.

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies