Policajt so srdcom na správnom mieste: Pomohol oteckovi, ktorý mal v aute dieťa v bezvedomí

NETKY.SK • 26 Január 2024, 13:41 • 2 min
Policajt so srdcom na správnom mieste: Pomohol oteckovi, ktorý mal v aute dieťa v bezvedomí

BRATISLAVA - Hrdinský policajt pomohol otcovi s dieťaťom, ktoré bolo v bezvedomí, poskytol sprievod a zabezpečil mu rýchlu lekársku pomoc.

slovakia

left justify in out

Stržm. M. MišiakMobilnej jednotky Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Bratislava bol na ceste vyzdvihnúť svojho kolegu, keď zrazu v spätnom zrkadle spozoroval auto, ktorého vodič sa snažil pomocou diaľkových svetiel upútať jeho pozornosť.


Na základe signálu zastavil pri bezpečnostnej rampe rovnako, ako auto idúce za ním. Následne k nemu s plačom pribehol vodič druhého auta. Išlo totiž o otca, ktorý mal v aute maloleté dieťa v bezvedomí a napriek poskytnutiu prvej pomoci sa mu približne ročné dieťatko nepodarilo prebrať.


Nášho kolegu prosil o sprievod na detskú pohotovosť. Kolega po vyhodnotení informácií vedel, že je potrebné okamžite vyhľadať lekársku pomoc. Neváhal a vodiča urýchlene inštruoval, že mu sprievod poskytne a sprevádzal ho až pred detskú pohotovosť.


Po príchode na miesto vodič ihneď utekal do nemocnice a policajtovi ešte stihol za pomoc poďakovať.  Dieťatku prajeme skoré uzdravenie!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Prezídium PZ, Foto: Polícia SR / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies