Policajný pes vystopoval muža, ktorý utiekol z dopravnej nehody

NETKY.SK • 21 Október 2019, 17:15 • 2 min
Policajný pes vystopoval muža, ktorý utiekol z dopravnej nehody

BRATISLAVA – Muža, ktorý utiekol z dopravnej nehody v blízkosti bratislavského Rusovského jazera, vypátrali policajti oddelenia služobnej kynológie.

slovakia

left justify in out

O tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

Polícia spresnila, že sa vo vozidle ani v jeho blízkosti už nikto nenachádzal, keď prišla na miesto nehody. Podľa rozsahu poškodenia auta však vznikla obava, že posádka mohla utrpieť pri nehode vážne zranenia.

 

"Služobný pes, nemecký ovčiak Cabo, na mieste zachytil pachovú stopu, ktorú sledoval približne dva kilometre. Pachová stopa viedla až k vonkajšej terase bufetu, kde bol následne služobným psom vypátraný muž, ktorý sa schovával pod paplónom," povedal Szeiff.

 

 

Muž, ktorý bol podľa polície zjavne pod vplyvom alkoholu a krvácal z oblasti hlavy a rúk, sa priznal, že bol vo vozidle. Zranenia mužovi ošetrili na miesto privolaní záchranári. Policajti okolnosti tejto nehody vyšetrujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies