Policajná naháňačka ako z filmu: Zastavila ho až streľba do pneumatík!

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 10:45 • 2 min
Policajná naháňačka ako z filmu: Zastavila ho až streľba do pneumatík!

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ - Až po streľbe z policajných zbraní a použití donucovacích prostriedkov zadržali policajti vodiča, ktorého chceli zastaviť na Hostinského ulici v Rimavskej Sobote.

slovakia

left justify in out

Vodič, ktorý mal uložený zákaz jazdiť, výzvy na zastavenie nerešpektoval a pokračoval v jazde smerom na Dúžavu. Policajti vystrelili tri varovné výstrely do vzduchu a následne strieľali do kolies Seatu Cordoba. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, unikajúci vodič zastavil na poľnej ceste, potom ešte cúvol do policajného auta a poškodil mu predný nárazník. Z auta odmietol vystúpiť a tak ho policajti dostali von použitím donucovacích prostriedkov. Tridsaťdvaročný Peter z Kokavy nad Rimavicou skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies