Mužovi v Bratislave na električkovej zastávke praskli nervy a skončil v cele

NETKY.SK • 18 Február 2021, 14:45 • 2 min
Mužovi v Bratislave na električkovej zastávke praskli nervy a skončil v cele

BRATISLAVA - Mužovi na na električkovej zastávke praskli nervy. Verbálne i fyzicky sa pokúšal zaútočiť na ďalšieho muža. Skončil v cele.

slovakia

left justify in out

Bratislavská pohotovstná motorizovaná jednotka na električkovej zastávke v Sade Janka Kráľa zadržala muža. Údajne sa vyhrážal ďalšiemu mužovi stojacemu na zastávke. Na poškodeného 54-ročného muža vraj vykrikoval vulgarizmy, dokonca sa na neho mal viackrát zahnať nožom.

 

Poškodený muž ustupoval a muža slovne upokojoval do príchodu policajtov. Na základe zistených informácií výtržníka previezli na policajné oddelenie.

 

 

"Za svoje neuvážené konanie už 30-ročný Bratislavčan čelí obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom výtržníctva. Obvinený mal svojim konaním vzbudiť u poškodeného muža obavu o jeho život a zdravie. Svojim konaním sa mal zároveň dopustiť hrubej neslušnosti a to tým, že na verejnosti napadol iného," uviedla polícia na sociálnej sieti.

 

 

Muž bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia. Vec je riešená v „super rýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody od 6 mesiacov do 3 rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona