Podnikateľ napadol exekútora, Rumuni zaútočili na hliadku

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 12:06 • 2 min
Podnikateľ napadol exekútora, Rumuni zaútočili na hliadku

BRATISLAVA/TRENČÍN - Po vlaňajšom útoku na exekútora obvinil vyšetrovateľ 47-ročného podnikateľa z útoku na verejného činiteľa. Incident sa odohral ešte minulý október v kancelárii v Dubnici nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Exekútor prišiel s rozhodnutím na vymáhanie vyše 77-tisícovej pohľadávky. Podnikateľ mu však začal nadávať, vytrhol mu písomnosti a napadol ho. Udieral ho do hlavy a krku a dokopal ho. Exekútora potom vytlačil z kancelárie a sotil ho tak, že muž spadol na zem. Spôsobil mu zranenia so 16-dňovou práceneschopnosťou. Obvinenému Štefanovi v prípade dokázania viny hrozí trest na jeden až päť rokov.

 

Rovnaký trest hrozí aj Rumunom, ktorí v Trenčíne napadli policajnú hliadku. Posádku Mercedesu zastavili pre dopravný priestupok, spolujazdkyňa mala na kolenách šesťročné dievčatko. Namiesto predloženia dokladov však 22-ročný vodič začal policajtom najskôr vulgárne nadávať. Z auta vystúpili aj dve ženy (20 a 45 r.) a hliadku napadli. Staršia z nich sa jednému z policajtov snažila vytrhnúť puzdro so služobnou zbraňou a poškodila ho. Agresívnu posádku nakoniec spacifikovali a predviedli na policajné oddelenie. Obvinili ich z útoku na verejného činiteľa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies