Podľa Zidana sa Ribéry vráti do reprezentácie

NETKY.SK • 28 Október 2014, 14:13 • 2 min
Podľa Zidana sa Ribéry vráti do reprezentácie

PARÍŽ - Bývalý majster sveta vo futbale z roku 1998, Francúz Zinedine Zidane, verí, že jeho krajan Franck Ribéry prehodnotí svoje rozhodnutie a ešte si oblečie reprezentačný dres.

slovakia

left justify in out

Krídelník Bayernu Mníchov Ribéry v lete vyhlásil, že v národnom tíme už nebude pokračovať, ale niekdajšia hviezda Realu Madrid či Juventusu Turín Zidane dúfa, že ofenzívny stredopoliar bude reprezentovať "galského kohúta" na domácom európskom šampionáte v roku 2016.

 

"Bola by škoda, keby sme takého výnimočného hráča, akým je Ribéry, už viac nevideli v národných farbách. Tiež som v roku 2004 ukončil reprezentačnú kariéru, ale v nasledujúcich šiestich mesiacoch som sa s tým nedokázal vyrovnať a vrátil som sa. Keď pôsobíte na vrcholnej úrovni a ste skutočný profesionál, chcete hrať čo najviac, nevynecháte jedinú príležitosť objaviť sa v súťažnom zápase. Proste ma štvalo, že počas tých troch - štyroch dní, keď ostatní boli na reprezentačných zrazoch, ja som nemal čo robiť. Bol som sám na tréningu a vravel som si: 'Takto to ďalej nepôjde'. Dúfam, že Franck prehodnotí svoje rozhodnutie a tiež sa vráti. Bolo by to dobré pre Francúzsko," povedal najlepší svetový futbalista za rok 1998 Zidane pre Canal+. 

 

Ribéry, ktorý dal za "Les bleus" 16 gólov v 81 stretnutiach, vynechal úvod tejto sezóny. Pre problémy s chrbtom a kolenom nastúpil len v troch ligových stretnutiach a jednom dueli v Lige majstrov, bez výnimky vybehol na trávnik z pozície striedajúceho hráča. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies