Podľa Aarona Paula je manželstvo jednoduché

NETKY.SK • 26 September 2013, 07:37 • 2 min
Podľa Aarona Paula je manželstvo jednoduché

LOS ANGELES - Americký herec Aaron Paul, ktorý sa v máji oženil s aktivistkou a režisérkou dokumentárnych filmov Lauren Parsekian, tvrdí, že manželstvo je jednoduché.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný herec si zároveň pochvaľoval aj samotný svadobný obrad. "Bola to najúžasnejšia skúsenosť v mojom živote. Je stále so mnou, čo je fantastické. Prežili sme štyri silné mesiace, manželstvo je jednoduché," povedal Paul v rozhovore pre magazín People. "Vždy som si myslel, že manželstvo bude najkrajšou fázou môjho života a potvrdilo sa mi to. Dokonca to prekonalo všetky moje očakávania," pokračoval.

Prvý raz, keď si Paul vyrazil so svojou súčasnou manželkou, pobozkali sa na ruskom kolese. Herec jej vraj už vtedy vravel, že si ju jedného dňa vezme. "Vedeli sme, že je to niečo kúzelné," vysvetlil. Napriek poblázneniu láskou sa dvojica nasťahovala do spoločnej domácnosti až prednedávnom. "Chceli sme niečo, na čo sa budeme môcť tešiť. To, že spolu bývame, je najlepšie," dodal. 

Aaron Paul je známy predovšetkým zo seriálu Perníkový tatko (2008), v ktorom stvárňuje Jesseho Pinkmana. Okrem toho si zahral napríklad aj v snímkach Svet podľa Prota (2001) alebo Mission: Impossible III (2006). Na budúci rok sa predstaví aj vo filme Need for Speed, ktorý je adaptáciou rovnomennej série populárnych videohier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies