Podľa Sextona je osud VC USA v rukách Ecclestona

NETKY.SK • 15 November 2011, 02:11 • 2 min
Podľa Sextona je osud VC USA v rukách Ecclestona

Podľa Sextona je osud VC USA v rukách Ecclestona

slovakia

left justify in out

img

Prezident motoristického okruhu v americkom Austine Steve Sexton tvrdí, že osud budúcoročnej Veľkej ceny F1 v USA má v rukách iba šéf F1 Bernie Ecclestone.
Ecclestone sa počas VC SAE vyjadril, že usporiadanie VC USA v roku 2012 v Austine je ohrozené pre spory medzi konštruktérmi okruhu a promotérmi pretekov. "Austin? Nevsadil by som svoje peniaze na to, že sa tam bude jazdiť," povedal Sexton. "Verím, že sa napokon bude. Urobíme preto všetko."
Podľa Sextona o usporiadaní VC USA napokon rozhodne Ecclestone. "V prípade, ak tu bude v roku 2012 chcieť usporiadať VC USA, tak sa pôjde. O tom nepochybujem," dodal Sexton. "Rozpočet máme zaistený a výstavba okruhu ide podľa plánu. Preto nerozumiem komentárom pána Ecclestona. Prejavil záujem o preteky v Austine a expanziu značky F1 do USA. Takýto projekt má svoje úskalia, ale mesto, štát, naši zamestnanci i fanúšikovia rátajú s tým, že sa tu bude jazdiť."
Práva na usporiadanie podujatia má spoločnosť, na ktorej čele je Tavo Hellmund, dlhodobý spolupracovník Ecclestona. "Naša spoločnosť tvrdo pracovala na tom, aby sme priviedli F1 do Austinu," skonštatoval Hellmund. "Teraz je na majiteľoch okruhu, aby zrealizovali tento projekt skôr, ako pánu Ecclestonovi dôjde trpezlivosť."

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies