Počet obetí požiaru v Kazani stúpol na deväť

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 09:08 • 2 min
Počet obetí požiaru v Kazani stúpol na deväť

KAZAŇ - Na deväť stúpol počet obetí požiaru, ktorý vypukol v stredu v obchodnom centre v ruskom meste Kazaň, metropole Tatárskej republiky, informovala dnes agentúra TASS s odvolaním sa na miestnu pobočku ministerstva pre mimoriadne situácie.

slovakia

left justify in out

"O 1.15 h bolo nájdené deviate telo, a to v ľavom krídle budovy pri štvrtom východe," uviedol šéf tlačového oddelenia miestneho rezortu pre mimoriadne situácie Andrej Rodygin. Požiar podľa neho vypukol v kaviarni na prízemí a mnoho ľudí sa snažilo uniknúť cez štvrtý východ. "Nikto neočakával, že sa zrútia steny," povedal.

 

Pod sutinami budovy môže byť podľa neho ešte 20 osôb, medzi nimi podplukovník rezortu pre mimoriadne situácie, ktorý zachraňoval ľudí z horiacej budovy.

 

"Asi 800 ľudí pracuje v troch zmenách, odstraňujú sutiny. Nechceme strácať nádej na nájdenie živých ľudí," dodal Rodygin.

 

Celkovo sa podarilo z horiacej budovy obchodného centra Admiral zachrániť 650 ľudí, poznamenal TASS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies