Počas návštevy na ktorej páchateľ bol, využil nepozornosť staršieho manželského páru a okradol ich

NETKY.SK • 4 December 2023, 14:30 • 2 min
Počas návštevy na ktorej páchateľ bol,  využil nepozornosť staršieho  manželského páru a okradol ich

VYSOKÉ TATRY - 48-ročný muž z Krížovej Vsi bol obvinený zo zločinu krádeže vo Vysokých Tatrách. Počas návštevy ukradol peniaze a strhol retiazku staršej žene. Čelí väzobnému stíhaniu a možnému trestu odňatia slobody.

slovakia

left justify in out

48-ročný mužobce Krížová Ves, bol na základe dôkaznej situácie obvinený vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade zo zločinu krádeže, ktorého sa dopustil 30.11.2023, v jednej z miestnej časti vo Vysokých Tatrách. Počas návštevy na ktorej bol, využil nepozornosť staršieho manželského páru a z peňaženky ženy ukradol peniaze. Neskôr sa muž ponúkol, že im pomôže s prenesením chladničky, pričom počas toho ako sa žena snažila taktiež pomôcť, jej strhol retiazku aj s príveskom a z miesta ušiel.

 

Celková škoda, ktorú 48 ročný muž spôsobil zatiaľ nebola vyčíslená. Muž podozrivý zo spáchania tohto skutku bol bezprostredne po čine vypátraný príslušníkmi Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vysokých Tatrách. Okresný vyšetrovateľ v Poprade spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného. Nakoľko protiprávne konanie bolo spáchané na chránenej osobe, išlo o osobu vyššieho veku, obvinenému mužovi ak sa vina pred súdom preukáže, hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Ide o muža, ktorý je podozrivý zo spáchania aj ďalších skutkov a ktorý už bol v minulosti opakovane súdne trestaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ Prešov, Foto: Nový Čas / iStockphoto (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies