Najlepší recept na cestoviny obsahuje len tri suroviny: Toto je on!

NETKY.SK • 19 November 2023, 11:30 • 2 min
Najlepší recept na cestoviny obsahuje len tri suroviny: Toto je on!

V jednoduchosti je krása a Taliani to vedia najlepšie!

slovakia

left justify in out

Poznáme to všetci, nikomu z nás sa veľmi nechce vymýšľať komplikované jedlá , no predsa by sme si do žalúdka radi nejaké ľahké teplé jedlo dali. V takom prípade zrejme mnohí siahajú práve po cestovinách s nejakou omáčkou. Možno vás inšpiruje aj tento recept známej kuchárky!

 

Marcella Hazan je pôvodom Talianka, ktorá však väčšinu svojho života prežila v New Yorku. Zomrela v roku 2013 no jej recepty ostávajú i naďalej mimoriadne obľúbenými. Vydala niekoľko kuchárskych kníh a viedla školu varenia. Bola vyznávačkou hesla „v jednoduchosti je krása“ a práve to sa odzrkadľovalo v jej jedlách.

 

img

 

Najlepšími cestovinami sú podľa nej tie najjednoduchšie. Do receptu dávala len tri suroviny, ktoré spolu však dokonale ladia. Na poriadnom kuse masla chvíľku orestovala polovicu cibule a zmes jednoducho zaliala paradajkovým pyré. Stačí jemne dosoliť, zamiešať s cestovinami a skvelé jedlo  je na svete!

 

img

 

Týmto receptom sa inšpiroval aj Jamie Oliver, ktorý si ho však trošku prispôsobil a do zmesi pridáva aj bazalku a cesnak. Ako si omáčku dochutíme je na fantázii a ľubovôli každého z nás, no jedno je isté – takéto jednoduché cestoviny nesklamú nikdy a nikoho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies