Počas koncertu kapely Blink 182 sa zranil fanúšik

NETKY.SK • 9 November 2013, 10:56 • 2 min
Počas koncertu kapely Blink 182 sa zranil fanúšik

LOS ANGELES - Počas koncertu americkej formácie Blink 182, ktorý sa konal 7. novembra v Hollywood Palladium, sa zranil fanúšik.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž spadol z balkóna z výšky približne šesť metrov, práve keď kapela hrala pieseň Dammit. Svedkyňa pre portál TMZ povedala, že muž spadol vedľa nej priamo na podlahu a na tvári mal veľa krvi. "Stále počujem ten zvuk, bolo to strašné," dodala. Podľa hovorcov kapely je zranený muž, ktorý je v súčasnosti v nemocnici, blízky priateľ skupiny. Členovia Blink 182 sú v kontakte s jeho rodinou. Zatiaľ nie je známe, prečo muž spadol a neprezradili tiež, aký je jeho zdravotný stav.

Blink 182 fungovali v rokoch 1992 až 2005 a počas tohto obdobia vydali päť štúdiových albumov, z ktorých komerčne najúspešnejší bol v poradí tretí s názvom Enema of the State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All the Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a odmlčali sa. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy. Následne odohrali množstvo koncertov a potom sa zatvorili do štúdia, aby nahrali šiestu štúdiovku Neighborhoods obsahujúcu aj single Up All Night a After Midnight, ktorá vyšla v septembri 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies