Počas "dušičiek" budú posilnené vlaky

NETKY.SK • 24 Október 2017, 15:31 • 2 min
Počas "dušičiek" budú posilnené vlaky

BRATISLAVA - Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) pre zvýšený záujem cestujúcich posilní dopravu počas "dušičkového" obdobia o dva mimoriadne rýchliky a 30 posilových vlakov.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč, od piatka 27. októbra do stredy 1. novembra 2017 vypraví ZSSK dva vlaky kategórie EuroCity medzi Prahou hl. st. a Košicami, 12 rýchlikov, 14 regionálnych rýchlikov a štyri regionálne expresy.

 

Najviac vlakov pôjde v nedeľu 29. októbra a v stredu 1. novembra, keď ZSSK očakáva najväčší záujem o prepravu. Mimoriadne rýchliky budú vypravené na trase Bratislava hl. st. – Košice. Tieto vlaky budú zložené z 10 vozňov 2. triedy, do ktorých je možné zakúpiť si miestenky. ZSSK odporúča zakúpiť si včas cestovný lístok a rezerváciu miesta vzhľadom na zvýšený záujem o cestovanie v tomto období. K dnešnému dňu sú vlaky obsadené na 50 a viac percent. Bližšie informácie o vlakových spojeniach možno nájsť na www.slovakrail.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies