Počas bitky v rodinnom dome poškodili útočníci zariadenie bytu

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 13:57 • 2 min
Počas bitky v rodinnom dome poškodili útočníci zariadenie bytu

NITRA - Rodinné nezhody sú údajnou príčinou roztržky, ktorá sa odohrala v utorok 27. mája v Preseľanoch nad Ipľom v okrese Levice.

slovakia

left justify in out

Ondrej, oslavujúci v ten deň 18. narodeniny, vrazil spolu s 26- ročným Imrichom do domu 40-ročnej ženy. „Palicami búchali na dvere domu, vošli do chodby a kuchyne, kde sa nachádzala majiteľka domu a jej druh. Ten ju okamžite v obave o jej život vyviedol z domu a vrátil sa do kuchyne,“ opísala udalosti hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. 
     

Strhla sa bitka, pri ktorej muži poškodili zariadenie bytu. Po odchode útočníkov privolali poškodení policajnú hliadku. Policajti zakrátko zadržali dve podozrivé osoby, obidve boli značne pod vplyvom alkoholu. Oboch mužov obvinil poverený policajt z prečinu porušovania domovej slobody. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies