Po utorkovom zásahu na daňovom úrade obvinili jednu osobu

NETKY.SK • 31 Júl 2013, 15:24 • 2 min
Po utorkovom zásahu na daňovom úrade obvinili jednu osobu

KOŠICE – Po utorkovom zásahu na Daňovom úrade Košice obvinili policajti zatiaľ jednu osobu.

slovakia

left justify in out

„V súčinnosti s Inšpekciou finančnej správy sme na mieste vykonávali vyšetrovacie úkony v súvislosti s dokumentovaním trestnej činnosti skrátenia dane a poistného a pre podozrenie z obzvlášť závažného zločinu zneužitia právomoci verejného činiteľa,“ uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. K už obvinenej osobe pribudnú zrejme ďalšie. „Krajský vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Košiciach vykonáva potrebné procesné úkony a pripravuje uznesenia o vznesení obvinenia konkrétnym osobám,“ povedala Mésarová s tým, že nateraz viac informácií neposkytnú.

Finančná správa potvrdila, že policajti zadržali na úrade dvoch zamestnancov. „Polícia zadržala a predviedla na výsluch dvoch zamestnancov Daňového úradu Košice,“ informovala hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková. Dodala, že finančná správa prijala protikorupčné opatrenia, ktoré majú očistiť inštitúciu od zamestnancov, ktorí nekonajú v súlade so zákonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies