AKTUALIZÁCIA: Po útoku v Bratislave sú traja ľudia zranení, podozrivého muža zadržali

NETKY.SK • 27 Júl 2020, 08:06 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Po útoku v Bratislave sú traja ľudia zranení, podozrivého muža zadržali

BRATISLAVA - Bratislavskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti prípadu zranenia troch osôb na Nákovnej ulici v Bratislave. Muža podozrivého z útoku zadržali. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Zranené osoby sú hospitalizované v bratislavských nemocniciach," uviedla polícia s tým, že ide o vážne zranenia. Miesto činu v súčasnosti dokumentuje vyšetrovateľ Policajného zboru.

 

⚠️MIMORIADNE Z BRATISLAVY⚠️: TRI VÁŽNE ZRANENÉ OSOBY, PODOZRIVÝ MUŽ BOL ZADRŽANÝ

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Nedeľa 26. júla 2020

 

Viac informácii k prípadu polícia poskytne hneď, ako to umožní procesná situácia vo vyšetrovaní.

 

AKTUALIZÁCIA

 

Útočiť mal len 15-ročný mladík, ktorý bol pravdepodobne pod vplyvom drog. Podľa informácií prišiel domov okolo jednej hodiny ráno a zaútočil na matku, otca a sestru. Pri útoku sa mal sám zraniť.⁠

 

Záchranné zložky boli na miesto vyslané dnes krátko po 01:00. Na Nákovnej ulici sa nachádzali ťažko zranené osoby s mnohopočetnými bodno-reznými ranami. Tri osoby previezli do UNB, kde sa podrobili operačnému zákroku. Momentálne sú na jednotke intenzívnej starostlivosti pod stálym dohľadom lekárov. Nateraz sú mimo ohrozenia života.
 

img

 

Medzi zranenými je aj 15-ročný tínedžer, ten sa podľa informácií nachádza v Národnom ústave detských chorôb (NÚDCH). "V súvislosti s udalosťou sme hospitalizovali pacienta. Viac informácii nateraz nebudeme poskytovať," uviedla hovorkyňa NÚDCH Dana Kamenická. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies