Matthew Bonner má v príprave na Peňáza luxusné možnosti: Stačí zdvihnúť telefón!

NETKY.SK • 16 Január 2024, 09:25 • 2 min
Matthew Bonner má v príprave na Peňáza luxusné možnosti: Stačí zdvihnúť telefón!

Ako mladí chlapci sa najskôr venovali futbalu, potom prešli na kickbox. Všetok svoj voľný čas sa snažili obetovať tréningu, aby si mohli plniť sny. Dnes patria bratia Matthew a Daniel Bonner vo svojich oboroch k absolútnej špičke. Prvého menovaného uvidíme už koncom mesiaca na turnaji OKTAGON 52. Angličan by v prípade víťazstva mohol výrazne prehovoriť do boja o titul strednej divízie.

slovakia

left justify in out

Matthew Bonner (16-9-1) sa fanúšikom OKTAGON MMA premiérovo uviedol vlani v novembri. Na podujatí v nemeckom Kolíne pripravil prvú kariérnu prehru pre domáceho Cihada Akipu (6-1). Teraz pred ním stoja ešte väčšia výzva, pod žlto-čiernou vlajkou neporazený Matěj Peňáz (8-1). Oboch menovaných spájajú vysoké ambície, preto by sme toto meranie síl mohli pokojne označiť ako akýsi titulový eliminátor. Kto zvíťazí, výrazne sa priblíži vytúženému cieľu.


Rodákovi zo známeho grófstva Cheshire pomáha v tréningovom procese súrodenec Daniel. „Mám výhodu, že je nielen majstrom bojových umení, ale tiež jeden z najlepších muay-thai bojovníkov na svete. Práve teraz je dvojkou rebríčka. Čoskoro bude jednotkou, snáď už tento rok,“ hovorí 33-ročný Angličan na margo svojho brata, ktorý sa môže popýšiť napríklad opaskami organizácií WMO či CFS.

Tieto nesporné skúsenosti a prehľad sa účastníkovi hlavného predzápasu turnaja v Newcastli môžu hodiť, keďže proti nemu bude stáť elitný postojár. „Vďaka nemu je to hračka. Stačí zdvihnúť telefón a môžem si zatrénovať s jedným z najlepších zápasníkov sveta. Je to veľmi veľké plus. Peňáza dokáže dobre napodobniť. Je úplne iná liga. Na tomto kempe so mnou spravil kvantum práce,“ nevie si vynachváliť lukratívnu možnosť bývalý šampión Cage Warriors.


„The Beast“ nebol doposiaľ nikdy vo svojej profesionálnej kariére ukončený pred časovým limitom. Knokautovať pritom dokázal piatich protivníkov, ďalších šiestich donútil odklepať. Toto všetko svedčí o jeho komplexnosti. „Vôbec netrénujeme grappling. Len sledujem, čo Peňáz robí. Neskúšam to úplne skopírovať, ale skôr nájsť, kde má medzery. Akonáhle sa presunú na zem, je po zápase, Matthew vyhrá. Je komplexnejší a vo všeobecnosti lepší zápasník,“ bez akýchkoľvek pochybností hovorí Daniel Bonner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Oktagon MMA, Foto: Oktagon MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies