Po masakri v mexickom väzení, ktorý si vyžiadal desiatky mŕtvych, sa našli nože

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 08:27 • 2 min
Po masakri v mexickom väzení, ktorý si vyžiadal desiatky mŕtvych, sa našli nože

MEXIKO - Pri prehliadke mexického väzenia, kde minulý týždeň pri bitke medzi znepriatelenými gangmi zomrelo 28 väzňov, našli nože, ale žiadne strelné zbrane ani drogy.

slovakia

left justify in out

Agentúra verejnej bezpečnosti štátu Guerrero v pondelok informovala, že v štátnom väzení našli 12 obyčajných nožov a 37 ďalších náhrad za ne, ktoré si vyrobili väzni. Objavili tiež televízory, klimatizácie, mobilné telefóny a ďalší kontraband.

Bitka sa strhla minulý štvrtok okolo štvrtej ráno v časti s maximálnych stupňom stráženia väznice Las Cruces v Acapulcu, kde je viac ako dvetisíc odsúdených. Obete boli dobodané, ubité na smrť a niektoré dokonca sťaté.

Vo februári si bitka medzi členmi drogových gangov v preplnenom väzení na severe Mexika vyžiadala 49 životov, čo je dosiaľ najsmrteľnejší väzenský konflikt v krajine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies