Po Khedirovi pomenovali štadión vo Fellbachu

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 11:17 • 2 min
Po Khedirovi pomenovali štadión vo Fellbachu

FELLBACH - Po čerstvom majstrovi sveta vo futbale Samim Khedirovi pomenovali štadión vo Fellbachu v spolkovej krajine Badensko-Wirtenbersko.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný stredopoliar sa narodil v Stuttgarte, ale je odchovancom klubu TV Oeffingen, ktorý má zázemie vo Fellbachu. V mieste svojho detstva sa Khedira zapísal do mestskej Zlatej knihy a absolvoval stretnutie s fanúšikmi. Do Fellbachu prišiel priamo z dovolenky v juhovýchodnej Ázii.

"Som hrdý a šťastný, že môžem reprezentovať Nemecko. A som aj hrdý, že som odchovancom Oeffingeru. Neviem, či je dobré pomenovať po futbalistovi štadióne ešte počas jeho kariéry. Budem sa snažiť podávať čo najlepšie výkony," uviedol Khedira, ktorého ďalšia budúcnosť zatiaľ nie je jasná. O služby stredopoliara Realu Madrid má záujem Arsenal Londýn. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies