Po hromadnej bitke fanúšikov v centre Bratislavy prokuratúra neeviduje žiadne obvinenia

NETKY.SK • 11 Júl 2019, 14:51 • 2 min
Po hromadnej bitke fanúšikov v centre Bratislavy prokuratúra neeviduje žiadne obvinenia

BRATISLAVA - Na bratislavskú krajskú prokuratúru zatiaľ ešte neprišlo žiadne oficiálne obvinenie ohľadom bitky, ktorá sa spustila počas včerajších večerných hodín. Polícii sa podarilo zadržať celkovo 56 osôb.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti sú vo veci vykonávané vyšetrovacie úkony, doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej zo zadržaných osôb, preto doposiaľ nemohol byť podaný návrh na vzatie do väzby akéhokoľvek obvineného," vyjadril sa hovorca Krajskej prokuratúry (KP) v Bratislave Oliver Janíček.

 

"Vzhľadom na prebiehajúce prvotné procesné úkony sa bližšie k danej veci aktuálne vyjadrovať nebudeme," doplnil  prokurátor (KP) Matej Izakovič.

 

img

 

Polícia informovala, že po stredajšej (10. 7.) bitke na Ventúrskej ulici zadržala a zaistila 107 osôb. Z toho 51 Bulharov, 41 Poliakov a 15 Holanďanov. Z oboch táborov fanúšikov sa zranilo dokopy 17 osôb. Bulharskí na Slovensko prišli na štvrtkový futbalový zápas svojho tímu v Ružomberku. Poľskí a holandskí fanúšikovia zas chceli podľa polície narušiť stredajší zápas Slovana proti tímu z Čiernej Hory.

 

img

 

Záchranári uviedli, že deväť mužov bolo odvezených do nemocnice, ďalší boli ošetrní priamo na mieste. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská potvrdila, že prijali osem cudzincov. Žiadneho z nich však po ošetrení nebolo potrebné hospitalizovať.

 

img

 

https://www.netky.sk/clanok/foto-video-hromadna-bitka-v-centre-bratislavy-zatkli-tu-80-osob

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies