Polícia radí vodičom, aby si v aute nenechávali žiadne cenné predmety

NETKY.SK • 25 Január 2023, 07:30 • 2 min
Polícia radí vodičom, aby si v aute nenechávali žiadne cenné predmety

Bratislava - Polícia opätovne radí všetkým vodičom, aby si hoci aj pri krátkom opustení auta nenechávali v ňom žiadne cenné predmety.

slovakia

left justify in out

Občanov upozorňuje bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková v súvislosti s minulotýždňovou krádežou voľne položeného notebooku zo zadného sedadla zaparkovaného vozidla. "Auto si vždy poriadne uzamknite a zatvorte všetky okná. V odkladacích priestoroch si nenechávajte nič cenné a ani voľne vyložené na sedadlách motorového vozidla," upozornila. Vodičom zároveň poradila, aby si z auta nezabudli zobrať osobné doklady, respektíve doklady od auta. Po zistení, že došlo ku krádeži vecí z motorového vozidla, je podľa nej potrebné ihneď volať políciu. Policajti venujú zvýšenú pozornosť prevencii krádeží vecí zo zaparkovaných motorových vozidiel najmä v letných mesiacoch. "Opatrnosti však nikdy nie je dosť, a to ani v zimných mesiacoch," dodala hovorkyňa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies