Pich hral proti Dortmundu, páčili sa mu Jojič s Mchitarjanom

NETKY.SK • 7 August 2014, 14:27 • 2 min
Pich hral proti Dortmundu, páčili sa mu Jojič s Mchitarjanom

VROCLAV - Slovenský futbalista Róbert Pich si v stredu zahral v drese svojho poľského zamestnávateľa Slasku Vroclav proti nemeckému klubu Borussia Dortmund.

slovakia

left justify in out

Finalista Ligy majstrov zo sezóny 2012/2013 síce vo Vroclave zvíťazil v rámci prípravy pomerne jednoznačne 3:0, dvadsaťšesťročný rodák zo Svidníka napriek tomu považuje spomenuté stretnutie za cennú skúsenosť.

 

"Zápas proti takému súperovi si treba vážiť. Je dobré, že sme si s hráčmi Borussie mohli zmerať sily a vidieť, ako pracujú. Atmosféra na štadióne bola vynikajúca, prišlo okolo 35-tisíc ľudí. Bol to prípravný zápas. Dortmund nenastúpil v plnej sile, ale vôbec nebolo vidno, že by bol niektorý z jeho hráčov menej kvalitný. Tvorili silný tím, veľmi rýchly v práci s loptou aj v napádaní po jej strate," uviedol pre agentúru SITA so štyrmi gólmi aktuálne najlepší strelec najvyššej poľskej súťaže Ekstraklasy. 

 

"Napriek tomu, že hrali hlavne tímovo, páčil sa mi výkon Jojiča a Mchitarjana. Obaja dokázali prejsť aj cez troch hráčov a boli na tom technicky veľmi dobre. Na ihrisku som sa najčastejšie objavoval v súbojoch s pravým obrancom Piszczekom a stopérom Subotičom," doplnil niekdajší hráč Žiliny a Banskej Bystrice, ktorý na trávniku pobudol do 58. min. 

 

Pich zamieril do Poľska v zimnej prestávke predchádzajúcej sezóny z MŠK Žilina. V 13 zápasoch Ekstraklasy ešte v ostatnom ročníku vyšiel strelecky naprázdno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies