Petra Mikuša už prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 11 Október 2014, 18:17 • 2 min
Petra Mikuša už prepustili z nemocnice

PRAHA - Obranca hokejistov Hradca Králové Peter Mikuš by mal byť po surovom zákroku Tomáša Micku zo Slavie Praha v piatkovom stretnutí českej extraligy v poriadku.

slovakia

left justify in out

Lekári ho v sobotu prepustili z nemocnice na Bulovke, kde bol na pozorovaní. Mikuš mal po zákroku Micku otras mozgu, zlomený nos, tržné rany, ale vyšetrenia neodhalili ďalšie vážnejšie komplikácie. "Určite sme si oddýchli," uviedol podľa webu iSport.cz generálny manažér Hradca Králové Aleš Kmoníček.

 

Tomáš Micka vyfasoval za svoj faul trest v hre za napadnutie. V pätnástej minúte duelu likvidačným zákrokom paralyzoval ramenom slovenského zadáka Petra Mikuša, ktorý sa okamžite zložil na ľad. Dvadsaťdeväťročný trenčiansky rodák rozohral puk z vlastnej tretiny a hneď potom prišiel nevyberaný Mickov atak. Zakrvaveného Mikuša odniesli z ľadu na nosidlách, previnilec môže očakávať trest od disciplinárky. Slavia podľahla 1:5.

 

"Mal veľa stehov, ale hlavné je, že sa mu nič vážne nestalo," doplnil pre iSport.cz Aleš Kmoníček. Dĺžka absencie Mikuša nie je zatiaľ známa, ale malo by to byť približne dva týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies