Petr Čech sa vydal na vysokoškolské štúdium v Dánsku

NETKY.SK • 7 August 2014, 09:46 • 2 min
Petr Čech sa vydal na vysokoškolské štúdium v Dánsku

LONDÝN - Na českého futbalového brankára Petra Čecha čaká výrazná životná zmena, začne študovať na vysokej škole.

slovakia

left justify in out

"Momentálne mám podanú prihlášku na dánsku univerzitu Nordsjaelland, kde majú bakalárske online štúdium športového manažmentu a obchodu," uviedol podľa iSport.cz v rozhovore pre augustové vydanie magazínu Forbes Petr Čech.

 

Brankár londýnskej Chelsea má 32 rokov a patrí medzi svetovú brankársku špičku. Pomaly začína myslieť aj na obdobie po skončení kariéry. Začiatkom jesene by chcel začať na dánskej univerzite štvorročné štúdium. "Teraz čakám na vybavenie všetkých dokumentov. Semester sa o chvíľu začne," priznal Čech, ktorý v mladosti uprednostnil futbal a školské povinnosti mu museli v mnohom ustúpiť. Maturitu urobil o päť rokov neskôr v porovnaní s jeho vrstovníkmi. Jasnejšie predstavy o chvíľach po skončení kariéry zatiaľ nemá. "Toto štúdium by ma malo pripraviť na riadenie formy alebo činnosti v rámci manažérskej štruktúry v akejkoľvek spoločnosti. Je dobré to mať pripravené, pretože po kariére môže náhle prísť nejaká ponuka," priznal podľa iSport.cz pre Forbes Čech. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies