Petkovicová spätne priznala trému z McEnroa

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 12:52 • 2 min
Petkovicová spätne priznala trému z McEnroa

BERLÍN - Extravagantná nemecká tenistka Andrea Petkovicová spätne priznala, že pod jej katastrofálny výkon v osemfinále newyorských grandslamových US Open 2010 proti Vere Zvonarevovej sa podpísala tréma pred konkrétnou osobou.

slovakia

left justify in out

"Pred rozcvičkou za mnou zašiel John McEnroe a povedal: ´veľa šťastia, Petko, budem komentovať ten zápas´. Bola som taká nervózna, že som do dvorca nezmestila vari ani jednu loptičku! Prehrala som 1:6, 2:6, počas celého toho duelu som si nevedela vytesniť z hlavy Johna McEnroa," vyhlásila niekdajšia členka Top 10 Petkovicová pre Tennis Grandstand.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Tuzly v Bosne a Hercegovine Petkovicová momentálne figuruje na 75. priečke vo svetovom rebríčku po sérii rôznych zdravotných problémov. Minulý týždeň bola vo finále na antuke v Norimbergu. Na Wimbledone si zahrá na základe voľnej karty, pretože pri uzávierke prihlášok nemala dostatočné renkingové postavenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies