Peter Sagan absolvuje posledné dva štarty pred MS

NETKY.SK • 15 September 2014, 16:44 • 2 min
Peter Sagan absolvuje posledné dva štarty pred MS

MILÁNO - Slovenského cyklistu Petra Sagana čakajú záverečné preteky pred štartom na majstrovstvách sveta v španielskej Ponferrade (21. - 28. septembra).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Žilinčan sa v utorok a stredu predstaví v drese tímu Cannondale na dvoch podujatiach lombardského triptychu, na ktorých bude ladiť formu na posledný vrchol sezóny. Najskôr ho čakajú 190-kilometrové preteky Coppa Bernocchi v okolí Legnana a o deň neskôr bude Sagan na štarte Coppa Agostoni na 200 km so štartom a cieľom v Lissone. V stredu ho doplní v tíme Cannondale aj brat Juraj.

 

Talianske zoskupenie sa predstaví aj na štvrtkových pretekoch Tri údolia Varesine, kde sa však už Saganovci nepredstavia. Líder Cannondalu Peter Sagan by nemal v nedeľu 21. septembra chýbať v Ponferrade na štarte tímovej časovky a o týždeň neskôr bude bojovať o dúhový dres majstra sveta v pretekoch jednotlivcov. Informácie zverejnil web Cannondalu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies