Najprestížnejšieho plesu na Slovensku sa okrem iných zúčastnil aj Jozef Oklamčák

NETKY.SK • 8 Február 2020, 10:18 • 2 min
Najprestížnejšieho plesu na Slovensku sa okrem iných zúčastnil aj Jozef Oklamčák

BRATISLAVA - Plesová sezóna je v plnom prúde a má za sebou aj jeden z najstarších a najväčších plesov , MEDICKÝ PLES 2020. Tento na SLOVENSKU najprestížnejší ples, v tomto roku oslavoval už 99. výročie a zúčastnilo sa ho skoro 900 lekárov, zdravotníkov a pozvaných hostí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Konal sa pod organizátorskou taktovkou dekana Lekárskej fakulty UK prof. Juraja Šteňa, primára I.neurologickej kliniky LFUK a UNB MUDr. Juraja Štofku a už tradične za účinnej pomoci MUDr. Daniela Žitňana, ktorí tento ples spoločne aj otvorili.

 

Medického plesu sa okrem lekárov, zdravotných sestier a zdravotníkov, pravidelne už dlhé roky zúčastňuje aj krasológ a najväčší odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK a ďalší členovia jeho zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

 

 

V úlohe moderátorky to bola "LEVICA" KARIN HAYDU a prítomných zabával "LEV"MICHAL DAVID. Okrem nich sa o dobrú náladu postarala aj speváčka Monika Absolonová, či Orcheter Gustáva Broma a trio Ivana Regešová, Andrea Zimányová a Zuzana Gamboa a zo zahraničia to bol Rico Sanches a GIPSY KINGS.

 

Ako sme sa dozvedeli od jedného z organizátorov a člena zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV MUDr. Juraja ŠTOFKU, ples sa končil už tradične v skorých ranných hodinách.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona