Pes prežil v dome zničenom tornádom, zvítal sa s majiteľkou

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 11:34 • 2 min
Pes prežil v dome zničenom tornádom, zvítal sa s majiteľkou

NEW YORK - Američanka Constance Lambert zažila v pondelok nezvyčajné zvítanie so svojím psom. Objavila ho totiž živého v dome, ktorý iba chvíľu predtým zničilo tornádo. Zatiaľ vraj nie je jasné, či prežili ostatné zvieratá - mačka a pes, ktoré sa v dome nachádzali. To, že sa zachránilo aspoň jedno z nich, však majiteľke dáva nádej, že mohli prežiť aj zvyšné dve.

slovakia

left justify in out

Svojho domáceho miláčika pred tornádom ochránil aj senátor Giles Ward. Ten prečkal jeho besnenie v Louisville v kúpeľni tehlového domu spolu s manželkou, ďalšími štyrmi členmi rodiny a psom. "Asi na 30 sekúnd to bolo neuveriteľné. Bolo to horšie ako čokoľvek, čo sme doteraz zažili," uviedol Ward. 

 

Dohromady 12 tornád sa v pondelok prehnalo niekoľkými štátmi USA, vrátane štátu Mississippi, kde Lambert a Ward žijú. Podľa Fox News doteraz zomrelo na následky ich vyčíňania 28 ľudí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies