Permanentky na Premier League sú ďaleko najdrahšie v Európe

NETKY.SK • 15 Október 2014, 10:01 • 2 min
Permanentky na Premier League sú ďaleko najdrahšie v Európe

LONDÝN - Podporovať prvoligové anglické futbalové kluby stojí verných fanúšikov najmenej dvakrát viac ako vo zvyšných štyroch najkvalitnejších ligových súťažiach v Európe.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to zo štúdie BBC, ktorá porovnávala ceny sezónnych vstupeniek. V priemere si kluby Premier League pýtajú za permanentku 508 libier (640 eur), čo je viac ako trojnásobok priemernej ceny v nemeckej I. bundeslige (174 eur). V talianskej Serie A musia priaznivci počítať so sumou 265, v španielskej Primera División 232 a vo francúzskej Ligue 1 252 eur.

 

Výsledky prieskumu ukázali, že finančne najnáročnejšie je navštevovať zápasy Arsenalu Londýn, ktorý sezónne vstupenky predáva za 1276 až 2534 eur. Na opačnom konci poradia je paradoxne úradujúci anglický šampión Manchester City. Najlacnejšia permanentka na City of Manchester Stadium stojí 376 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies