Peňaška zo Slovana na hosťovanie do Myjavy

NETKY.SK • 16 Január 2015, 13:26 • 2 min
Peňaška zo Slovana na hosťovanie do Myjavy

BRATISLAVA - Slovenský futbalista a kmeňový hráč ŠK Slovan Bratislava Michal Peňaška sa stal v piatok novou akvizíciou ďalšieho fortunaligového klubu Spartak Myjava.

slovakia

left justify in out

Informáciu prinieslo facebookové konto "kopaničiarov" s tým, že 28-ročný útočník (nar. 30. augusta 1986) prichádza na hosťovanie do 31. mája 2015 s opciou na prestup.

 

Peňaška je rodák z Malaciek, v tamojšom ŠK začal aj svoju futbalovú kariéru. Neskôr pôsobil v Slovane Bratislava, odkiaľ bol na hosťovaní v ŠK SFM Senec a naposledy v FK Dukla Banská Bystrica. Zo Štiavničiek sa po jesennej časti súťažného ročníka 2014/2015 vrátil do Slovana, teraz posilnil Myjavu. Peňaška by mal odísť na hosťovanie v rámci Slovenska," avizoval bez konkretizovania klubu pre agentúru SITA už začiatkom tohto týždňa viceprezident ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies