Pellegrini verí, že premiér bude do niekoľkých týždňov naplno pracovať

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 12:01 • 2 min
Pellegrini verí, že premiér bude do niekoľkých týždňov naplno pracovať

BRATISLAVA - Predseda vlády Robert Fico (Smer-SD) by sa mohol za niekoľko týždňov vrátiť k bežnému pracovnému životu. V diskusnej relácii televízii TA3 V politike to uviedol podpredseda vlády pre investície Peter Pellegrini (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

"Podľa mojich čerstvých informácií sa jeho stav každým dňom zlepšuje," uviedol Pellegrini. Nespresnil, či je Fico ešte stále na oddelení ARO. "Nedisponujem týmito informáciami. Pre mňa je dôležité, že je v poriadku. Myslím si, že o týchto informáciách bude referovať zdravotnícke zariadenie, prípadne rodina premiéra,“ dodal.

 

Pellegrini si nemyslí, že by boli zatajované informácie o premiérovom ochorení. "V tom rozsahu, v ktorom je to potrebné, boli informácie poskytnuté. Aj premiér má však právo na súkromie a má právo rozhodnúť o informovaní o detailoch," povedal. Ako zdôraznil, neboli a ani nie sú zatajované informácie o zdravotnom stave či komplikáciách. "K ničomu takémuto nedochádza, premiér sa zotavuje po zákroku, ktorý sa bežne robí a ľuďom sa ním podstatne zlepšuje kvalita života do budúcnosti," uviedol.

 

Pellegrini verí, že už čoskoro bude premiér v bežnom pracovnom kontakte s ostatnými členmi vlády a strany. "Ako ho poznám, len čo bude mať v ruke telefón, hneď bude komunikovať s nami všetkými, bude vydávať rozhodnutia a bude k dispozícii aj na podpis rozhodnutí a agendy," povedal. Zdôraznil, že chod vlády nie je v súčasnosti ohrozený. "Máme dohodnutý režim zastupovania pána premiéra," skonštatoval podpredseda vlády.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies